fbpx

Beste in de regio!

06-82418065

info@bemassaged.nl

4,7/5
4.6/5

Informatie

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

8:00 – 22:00

8:00 – 22:00

8:00 – 22:00

8:00 – 22:00

8:00 – 22:00

9:00 – 13:00

gesloten

Eerste keer bij BeMassaged?

Als je voor de eerste keer bij BeMassaged komt voor een massage, zal er voorafgaand aan de massage een intakegesprek plaats vinden. Het intakegesprek is nodig om de huidige conditie van jouw lichaam vast te stellen, wij met elkaar kennis kunnen maken, en om te voorkomen dat zowel de masseur als de klant voor (onaangename) verrassingen komen te staan.

Je hoeft geen handdoeken of lakens mee te nemem, deze liggen voor je klaar.

Wanneer kunt je beter niet gemasseerd worden?

Wanneer is massage niet goed voor het lichaam? Er zijn een aantal redenen om niet te masseren, omdat in dat geval de massage schadelijk zou kunnen zijn voor het lichaam. Op deze pagina vind je alle massage informatie die praktisch is voor of na het krijgen van een massage behandeling. Deze praktisch informatie is voortgekomen uit de vragen en behoefte van klanten.

Beslist niet gemasseerd mag worden iemand met:

Plaatselijk mag niet worden gemasseerd bij:

Huisregels

Algemene voorwaarden: Wanneer je bij mij massages afneemt, ga je altijd akkoord met de Algemene Voorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn hieronder nog eens opgenomen aangevuld met sociale regels zodat het geven en krijgen van de behandeling duidelijk en helder is en prettig tussen jou en mij gaat verlopen.

Afspraken: Wil je een afspraak afzeggen of verplaatsen? Doe dit tenminste 24 uur van te voren. Zo niet, dan worden alsnog de kosten in rekening gebracht. Wanneer je niet verschijnt tijdens je afspraak, zal ik altijd een poging doen je te bellen, om te kunnen kijken naar een passend aanbod.

Kleding: Te allen tijde dient de gemasseerde het ondergoed aan te houden, niet alleen warm voor jezelf, maar ook omdat ik er niets mee kan als masseur. Sommige dingen moet je voor je partner bewaren. Vrouwen kunnen er voor kiezen om de BH op de massagetafel los te maken of deze vooraf zelf los te maken. Er is geen aparte omkleedruimte.

Betalen: De betaling van de massage kan contant gebeuren of per mobiel bankieren (wij hebben een QR code).

Overige betalingen: Betalingen kunnen plaatsvinden met de cadeaubon van BeMassaged. Indien de betaling plaats vindt via een cadeaubon of cadeaukaart, is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave wanneer je minder dan de waarde van de cadeaubon aan massages of andere diensten afneemt.

Geldigheid cadeaukaart:Voordeelvouchers en cadeaukaarten van externen kennen een einddatum: na deze datum vervalt de waarde van de voucher en kun je deze niet meer inwisselen bij massagepraktijk BeMassaged. De cadeaukaart heeft een wettelijke geldigheid van 5 jaar. De rittenkaart heeft een geldigheid van 6 maanden.