fbpx

Beste in de regio!

06-82418065

info@bemassaged.nl

4,7/5
4.6/5

Intakegesprek & proefbehandeling

Iedere klant is anders…

En daarom hoort ook iedere massagebehandeling die wordt uitgevoerd anders te zijn. Elke massagebehandeling dient daarom gericht te zijn op jouw individuele wensen en daarom nemen wij de tijd om tijdens een intakegesprek die in beeld te brengen. Via het persoonlijke en strikte vertrouwelijke intakegesprek worden klachten, behoeften en/of wensen besproken en vastgelegd. Het intakegesprek duurt als regel 10 – 15 minuten.

Wat houdt een intakegesprek in?

Het intakegesprek bevat algemene vragen over je gezondheid en eventuele aandoeningen. Naast deze algemene vragen worden er ook sportspecifieke vragen gesteld. Deze gaan onder meer over je (sport)prestaties en blessures waar je nu last van hebt en die uit het verleden. Op deze manier kan de meest effectieve behandelmethode worden bepaald zodat de (sport)massages het beoogde doel bereiken; betere prestaties, pijnverlichting en het mogelijk voorkomen van blessures bij toekomstige lichamelijke inspanning

Overige diensten

Sportmassage

Sportmassage is in de eerste plaats bedoeld om blessures te voorkomen. Een sportmassage vermindert de vervelende effecten van overbelasting als spierpijn, verhardingen en verzuring.

Ontspannings-
massage

Ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Leest u er de zes voordelen van ontspanningsmassage maar eens op na.

Nek- rug- schouder massage

De nek-, schouder- en rugmassage is in het bijzonder geschikt voor mensen met een kantoorbaan of die een ander beroep met weinig lichaamsbeweging.

Full body massage

Bij een Full Body massage wordt bijna het hele lichaam gemasseerd.

Voetmassage

Een voetmassage geeft ontspanning; niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. 

Tapen en bandageren

Tapen is een methode om gewrichten te stabiliseren en te ondersteunen en spieren, pezen en banden te ontlasten.

Massage artikelen

BeMassaged bied jou naast de verschillende soorten massage ook diverse producten.