fbpx

Beste in de regio!

06-82418065

info@bemassaged.nl

4,7/5
4.6/5

Sportmassage

Sportmassage is in de eerste plaats bedoeld om blessures te voorkomen. Een sportmassage vermindert de vervelende effecten van overbelasting als spierpijn, verhardingen en verzuring.
Daarnaast adviseert onze sportmasseur over gezond en veilig sporten, de juiste kleding, voeding, schoeisel en hygiëne. Hij is geschoold in het aanleggen van beschermende tapes en bandages. Zo worden (nieuwe) blessures zoveel mogelijk voorkomen. Ook verleent hij hulp bij (sport)ongevallen en na een blessure krijg je advies over herstelbevorderende maatregelen. Zelfs met klachten die thuis zijn ontstaan kun je bij hem terecht.

Sportmassage is het toepassen van een complex van handgrepen op een ontbloot, ontspannen lichaamsdeel van een gezonde sportbeoefenaar met als doel om de lichamelijke conditie te verbeteren. Sportmassage bestaat uit twee elementen: stimuleren en sederen.

1. Stimuleren

Deze vorm is gebruikelijk voor aanvang van een training of wedstrijd met als effect een verbeterde doorbloeding van de spieren en om deze voor te bereiden op de komende inspanning.

2. Sederen

Sederen is gebruikelijk na een training of wedstrijd met als doel dehydratie (vochtverlies) en bevordering van afvoer van afvalproducten en vermoeidheidsstoffen. Daarmee wordt het herstel bevorderd, en eventuele spierpijn voorkomen.

Wist je dat BeMassaged in juni 2014 het team van de gemeente Ridderkerk tijdens de RopaRun heeft ondersteund door tijdens deze loop de sporters te masseren en waar nodig heeft ingetapet en andere verzorgende handelingen heeft verricht?

Overige diensten

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Leest u er de zes voordelen van ontspanningsmassage maar eens op na.

Nek- rug- schouder massage

De nek-, schouder- en rugmassage is in het bijzonder geschikt voor mensen met een kantoorbaan of die een ander beroep met weinig lichaamsbeweging.

Full body massage

Bij een Full Body massage wordt bijna het hele lichaam gemasseerd.

Voetmassage

Een voetmassage geeft ontspanning; niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. 

Intake gesprek

Het intakegesprek bevat algemene vragen over je gezondheid en eventuele aandoeningen. Naast deze algemene vragen worden er ook sportspecifieke vragen gesteld.

Tapen en bandageren

Tapen is een methode om gewrichten te stabiliseren en te ondersteunen en spieren, pezen en banden te ontlasten.

Massage artikelen

BeMassaged bied jou naast de verschillende soorten massage ook diverse producten.