fbpx

Beste in de regio!

06-82418065

info@bemassaged.nl

4,7/5
4.6/5

Voetmassage

Massage haalt je uit een dagelijkse routine, zodat je tijd hebt voor jezelf. Voetmassage is een vorm van masseren die voor iedereen geschikt is. Een voetmassage geeft ontspanning; niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals:

De effecten

Overige diensten

Sportmassage

Sportmassage is in de eerste plaats bedoeld om blessures te voorkomen. Een sportmassage vermindert de vervelende effecten van overbelasting als spierpijn, verhardingen en verzuring.

Ontspannings-
massage

Ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Leest u er de zes voordelen van ontspannings-massage maar eens op na.

Nek- rug- schouder massage

De nek-, schouder- en rugmassage is in het bijzonder geschikt voor mensen met een kantoorbaan of die een ander beroep met weinig lichaamsbeweging.

Full body massage

Bij een Full Body massage wordt bijna het hele lichaam gemasseerd.

Intake gesprek

Het intakegesprek bevat algemene vragen over je gezondheid en eventuele aandoeningen. Naast deze algemene vragen worden er ook sportspecifieke vragen gesteld.

Tapen en bandageren

Tapen is een methode om gewrichten te stabiliseren en te ondersteunen en spieren, pezen en banden te ontlasten.

Massage artikelen

BeMassaged bied jou naast de verschillende soorten massage ook diverse producten.