fbpx

Een leuk beleveniscadeau


Een Belevenis Cadeau is het leukste wat er is! Om te krijgen, maar ook om te geven! Bij ons kun je terecht voor een cadeaubon voor een massage naar keuze. Jij kunt zelf aangeven wat de waarde van je cadeau is. De ontvanger kan dit bedrag in één keer opmaken, maar ook gebruiken voor verschillende behandelingen. Per behandeling wordt het bedrag van de massage van de cadeaubon afgeschreven. De cadeaubon is bij massagepraktijk BeMassaged onbeperkt geldig.

Aanvullende opties


Daarnaast is het mogelijk je cadeau(bon) aan te kleden, door bijvoorbeeld een flesje olie erbij te kopen of de cadeaumand. Hieronder staan de mogelijkheden voor deze optie vermeld. Het is dus mogelijk om je eigen cadeaumand samen te stellen.

Cadeaubon ophalen of laten bezorgen


Ophalen
Wanneer je de kaart komt ophalen, kun je dit via de e-mail of telefonisch een afhaalafspraak inplannen van maximaal 10 minuten.
Wanneer je extra's wilt of iets speciaals, kun je dit ook in dit ook aangeven.

Bezorgen
Wanneer je de kaart wil laten bezorgen, kun je het beste de gegevens van de desbetreffende ontvanger doorgeven, welke waarde en de eventuele extra's.
Je ontvangt dan, uiterlijk binnen 24 uur een e-mail retour met de betaalgegevens. Wanneer de betaling binnen is, zal de cadeaukaart worden verstuurd. De verzendbijdrage van de cadeaubon bedraagt € 1,75,-. Wanneer je iets extra's wenst zoals een flesje olie, wordt de verzendbijdrage € 5,-
Optie:
Cadeaumand* (standaard)
Cadeaumand** (uitgebreid)
Massage olie, flesje 50 ml
Geur/kaarsen set
Massage roller (hout)
Gasten doekje
Massage spons + puff spons
Proefmonster (Biofreeze)
Proefmonster (voetverzorging)
Cadeaubon (t.w.v. €5,-)
Bij besteding van minimaal €10,-
AHC dagpas (t.w.v. €20,-)
Bij besteding van minimaal 10,-
Tarief:
€ 15,-
€ 20,-
€ 4,-
€ 3,-
€ 2,-
€ 2,-
€ 2,-
€ 0,50
€ 0,20
€ 0,-
€ 0,-
* De inhoud van de standaard 'cadeaumand':
- Massage olie (50 ml), gasten doekje (30 x 50 cm), massage spons + puff spons, massage roller (hout), geur/kaarsen set, dagpas Achmea Healt center (t.w.v. €30) en een massage cadeabon van €5,-

** De inhoud van de uitgebreid 'cadeaumand':
- Massage olie (50 ml), gasten doekje (30 x 50 cm), massage spons + puff spons, massage roller (hout), geur/kaarsen set, dagpas Achmea Healt center (t.w.v. €30), massage cadeabon van €5,- en wellness thee (t.w.v. 12).
Afhankelijk van wat je graag zou willen, kan ik op aanvraag een prijsopgave sturen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Heb je zelf een leuk idee voor de cadeaukaart of een toevoeging hier aan? Laat het weten en informeer naar de mogelijkheden.